Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Rac

Compatibilitati

Compatibilitatile dintre diferite semne ale zodiacului european sunt extrem de importante din cel putin doua perspective. In principal, atunci cand nu exista compatibilitate intre doua semne zodiacale, spunem ca acei doi oameni opereaza in doua registre emotionale complet diferite. Unele semne sunt emotionale si isi definesc astfel viata din perspectiva emotionala, in timp ce altele nu sunt foarte confortabile atunci cand trebuie sa isi inteleaga si sa isi exprime emotiile. Cu toate acestea, a fi compatibil sau incompatibil cu cineva nu este intotdeauna echivalent cu a desena viata in alb si negru. Cu semnele compatibile, va trebui sa depui mai putin efort sa te intelegi, in timp ce cu semnele cu care esti teoretic incompatibil, intelegerea poate sa vina dupa un efort mai mare. Toate lucrurile sunt posibile, nu-i asa?
 
Rac
Berbec
 
Sunt temperamente diferite si in general nu se inteleg. Berbecul e prea agresiv pentru sensibilul rac si nu va avea vreme si nici nu va sti cum sa-i menateze acestuia susceptibilitatea. Nu se recomanda unirea lor.
Rac
Taur
 
Legatura buna care poate evolua in timp. Amandoi sunt iubitori ai mediului familial si ai confortului oferit de acesta, sunt afectuosi si se inteleg bine pe plan emotional. Un singur lucru trebuie avut in vedere si anume ca taurul sa menajeze susceptibiltatea racului.
Rac
Gemeni
 
Exista premise pentru o intelegere satisfacatoare, dar ele sunt destul de incerte. Primul semn e totusi prea casnic, stabil, posesiv si consecvent pentru cel de al doilea, chiar daca ii apreciaza acestuia farmecul si umorul. Gemenii sunt de asemenea prea agitati, superficiali si putin mincinosi pentru gravul, seriosul rac!
Rac
Rac
 
Isi inteleg bine particularitatile unul celuilalt si pot fi solidari pe aceasta baza. Pe de alta parte incapatanarea lor definitorie se poate valoriza aici pozitiv. S-ar putea totusi incomoda reciproc atunci cand ar fi nevoiti sa-si suporte starile de deprimare si cand s-ar autoizola fiecare in cochilia lui.
Rac
Leu
 
Exista cincizeci la suta sanse ca relatia sa triumfe ori sa esueze. Pe de o parte, primul poate fi prea morocanos pentru cel de al doilea, iar acesta prea agresiv si arogant pentru primul; pe de alta parte insa, leul ii poate da racului energia si sentimentul tonic de incredere in fortele proprii, iar racul poate aduce stabilitatea fundamentelor casniciei (ori legaturii neoficiale).
Rac
Fecioara
 
Se inteleg in ceea ce privestc munca si spiritul de economie; la un moment dat insa fecioara poate tigni grav racul prin criticile sale inepuizabile si pot interveni grave disonante in relatia dintre ei.
Rac
Balanta
 
Probabilitate mare de nereusita in unirea lor. Desi racul apreciaza stralucirea balantei, iar aceasta forta consolidatoare a primului, intre ei pot aparea divergente grave si lacune in comunicare datorate diferentelor de temperament.
Rac
Scorpion
 
Relatie si casnicie ideale. Spiritul posesiv, dominator si pasionat al scorpionului va conveni de minune sensibilului rac care va fi astfel tonificat. Desi sunt cele mai neincrezatoare semne ale zodiacului, vor invata in timp sa se bazeze unul pe celalalt, iar armonia dintre ele va evolua spre cote deosebit de inalte.
Rac
Sagetator
 
Racul e iritat de nestatornicia si inexactitatea sagetatorului care, in plus,il poate rani in modul cel mai inocent pe acesta. Daca nu se menajeaza reciproc, nu e nici o speranta de intelegere, iar daca o fac totusi, sansele raman in continuare destul de mici.
Rac
Capricorn
 
Nu e prea sigur ca relatia va dura, desi la prima vedere au multe in comun (tenacitate, cultivarea mediului familial, munca indarjita etc) Pot cadea de acord in ceea ce priveste familia, in domeniul sentimental si sexual lucrurile complicandu-se insa, capricornul fiind putin prea rece si nereceptiv la punctele de vedere ale racului. Divergente serioase.
Rac
Varsator
 
Pot intretine raporturi de prietenie - insa nimic mai mult. Racul poate tigni pe varsatorul dornic de libertate si-l poate sufoca prin spiritul sau posesiv, iar acesta, un singuratic prin excelenta, il poate rani involuntar pe sensibilul rac. E total nerecomandabila unirea lor.
Rac
Pesti
 
Relatie in ansamblu buna. Pestii sunt cel putin tot atat de sensibili ca si racul, se lasa dominati in chip firesc si gentil de el si e greu de presupus ca l-ar putea jigni cu ceva. Neintelegeri trecatoare cu privire la nepriceperea pestilor in administrarea banilor si alegerea anturajului.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T