Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Rac

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Nativii din zodia Racului sunt cele mai abisale fiintedin zodiac. Putini isi dau seama de asta, Racul fiind un disimulat, adevarata lui fata cunnoscandu-si-o numai el. Totusi, chiar daca este un disimulat, exista momente cand racul isi pierde controlul, isi iese din firea sa ascunsa si martorii la eveniment raman stupefiati. In general Racul se dezvaluie atunci cind detine, la un moment dat, o pozitie privilegiata, cand nu poatefi judecat de nimeni, cand nu i-ar pasa daca cineva i-ar atrage atentia. In familie sa zicem sau intr-un cerc restrans de prieteni, cu care a intrat in relatie de mare familiaritate si pe care ii poate domina. In acel moment, cite putin, incepe sa iasa la iveala dictatorul, persoana autoritara. Opiniile lui devin imperialiste, cere sa fie ascultat si aprobat. Si nu numai in problemele de principiu va abuza. Se va comporta ca un pasa. Va intra in nemiscare si va astepta sa fie menajat de ceilalti. In fiecare Rac zace un mic Dumnezeu terestru care cere credinta absoluta celor pregititi sa o faca. Daca este atat de lucid incat sa-si pastreze masura, Racul va fi, in astfel de cazuri, cat de cat rezonabil. Daca isi va pierde simtul propriilor dimensiuni, nu va mai suporta comparatie intre opiniile lui si ale altora. Va deveni dogmatic, propovaduindu-si ideile care, bune sau rele, vor fi niste idei fixe. Nimeni si nimic nu va avea succes contrazicandu-l. Daca s-a hotarat sa creada ceva, va crede indiferent de argumente. De aceea, uneori, ramane sclavul unor idei gresite care, incet- incet se transforma in complexe.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T