Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Sagetator

Compatibilitati

Compatibilitatile dintre diferite semne ale zodiacului european sunt extrem de importante din cel putin doua perspective. In principal, atunci cand nu exista compatibilitate intre doua semne zodiacale, spunem ca acei doi oameni opereaza in doua registre emotionale complet diferite. Unele semne sunt emotionale si isi definesc astfel viata din perspectiva emotionala, in timp ce altele nu sunt foarte confortabile atunci cand trebuie sa isi inteleaga si sa isi exprime emotiile. Cu toate acestea, a fi compatibil sau incompatibil cu cineva nu este intotdeauna echivalent cu a desena viata in alb si negru. Cu semnele compatibile, va trebui sa depui mai putin efort sa te intelegi, in timp ce cu semnele cu care esti teoretic incompatibil, intelegerea poate sa vina dupa un efort mai mare. Toate lucrurile sunt posibile, nu-i asa?
 
Sagetator
Berbec
 
Legatura fericita intre doua semne de foc, ambele impetuoase si energice. Berbecul il poate organiza foarte bine pe sagetator, care e putin cam imprastiat. Isi admira reciproc curajul si simtul neprevazutului. Berbecul are nevoie sa conduca si sagetatorul va tine seama de asta.
Sagetator
Taur
 
Pe de o parte e prea multa dorinta de schimbare si de libertate, pe de cealalta, prea multa nevoie de stabilitate si posesivitate. Dragostea nu dureaza la nesfarsit si cand se stinge raman numai contradictiile. Afinitati doar profesionale.
Sagetator
Gemeni
 
Mari sanse de apropiere si de raporturi armonioase, mai ales daca ele vor capata o constanta si consistenta prin interese comune. Ii uneste dorinta de schimbare, dinamismul si o usoara superficialitate in a considera viata in comun.
Sagetator
Rac
 
Lucrurile par sa mearga bine la inceput, cand sunt buni prieteni si colegi de serviciu. Totusi diferentele mari de mentalitate vor aparea treptat si vor aduce relatia lor intr-un impas greu de depasit (daca nu chiar imposibil). Racului nu-i va placea, de pilda, punctul de vedere al sagetatorului asupra rolului unui camin, caci ceea ce la primul constituie un fel de refugiu, de „vizuina" unde sa se poata simti in siguranta, e adesea pentru celalalt o gara de tranzit sau un loc temporar de odihna.
Sagetator
Leu
 
Atunci cand se comporta potrivit trasaturilor pozitive ale semnelor lor, adica loial si sincer, impetuos, au toate premisele unei excelente intelegeri. Ca leul trebuie „periat" destul de des, asta nu constituie o problema pentru sagetator, desi nu e ceea ce s-ar putea numi vocatia vietii sale. Comunica foarte bine pe terenul comun al dinamismului si entuziasmului de care dau dovada in tot ce intreprind.
Sagetator
Fecioara
 
Ar putea merge in cazul rar in care ambii ar fi foarte evoluati pe plan spiritual. Altfel, lupta dintre criticismul infernal al fecioarei si replicile sarcastice bine tintite ale sagetatorului va deveni in timp insuportabila pentru amandoi. Sagetatorul admira meticulozitatea si mintea organizata a fecioarei, dar devine foarte dornic de a se „evapora" atunci cand se simte amenintat in libertatea sa. Exista totusi o mare atractie fizica.
Sagetator
Balanta
 
Isi pot cultiva in comun spiritul de justitie, dragostea pentru lux si pentru lucruri frumoase. Uneori, sagetatorul poate enerva si supara grav balanta prin superficialitatea sa; sunt totusi sanse reale de reusita in dragoste si in casnicie.
Sagetator
Scorpion
 
Respectul reciproc si atractia fizica pe care le nutresc initial unul pentru celalalt nu pot dura prea mult. Deosebirile dintre ei sunt mari, unul fiind dornic de libertate, impetuos si superficial, celalalt posesiv, calculat si profund. In plus, scorpionul e mai grav si doreste sa cunoasca totul despre celalalt, ceea ce si reuseste mereu; sagetatorul e mai putin analitic, iar ingeniozitatca primului devine la el fantezie neingradita.
Sagetator
Sagetator
 
Relatii mediocre (sau deloc), ce sunt posibile mai ales in conditiile in care cei doi provin din acelasi mediu social si au un nivel apropiat de cultura. Le displac certurile prelungite si daca vor sti sa previna neintelegerile, vor putea spera la fericire.
Sagetator
Capricorn
 
In principiu unirea lor e nerecomandabila, caci genereaza contradictii de genul: optimism - pesimism, nepasare - ingritorare, superficialitate - gravitate, mobilitate - stabilitate etc. Pe plan profesional se inteleg insa bine si daca vor reusi extinderea caracterului de respect reciproc al acestui raport si asupra celui familial, lucrurile pot evolua satisfacator.
Sagetator
Varsator
 
Au in comun dinamismul, gustul pentru distractii si pentru desele iesiri in societate, dorinta de schimbari, de calatorii si multe altele. Intelegerea lor e spontana si ei se completeaza foarte bine in eforturile de autoperfectionare. Bune premise pentru o legatura durabila si fericita.
Sagetator
Pesti
 
Pestii sunt prea melancolici, restrictivi si dependenti pentru veselul, zburdalnicul si mereu insetatul de libertate sagetator. In teorie, o relatie intre cei doi ar fi interesanta, chiar daca in cele din urma ar esua; in practica lucrurile ar putea deveni dramatice sau exasperante.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T