Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Varsator 2012

Horoscop 2012
Horoscop Varsator - Caracteristici generale 2012

În acest an nativii din zodia Varsator vor avea ocazia să rezolve tot ce si-au propus în legătură cu casa. Vor putea să isi îmbunătățeasca confortul în apartament sau chiar ar putea să isi schimbe casa. Și relația cu părinții se va îmbunătății considerabil. De asemenea, nativii din zodia Varsator vor avea unele realizări de care se va bucura întreaga familie. Începând din luna iunie 2012 șansa le va surâde într-o mult mai mare măsură și tot ce vor încerca se va finaliza mai ușor și mai repede. Vor fi mai optimisti, mai încrezători și chiar mai fericiti. Domeniul cel mai favorizat va fi relația cu partenerul, dar și activitățile de divertisment, așa deci din punct de vedere sentimental nu vor avea de ce se plânge căci popularitatea celor nascuti in zodia Varsator în relația cu persoanele de sex opus va crește considerabil. Și relația cu copiii se va îmbunătății și n-ar fi exclus ca familia nativilor din zodia Varsator să se lărgească prin apariția de noi membrii. Din păcate, începând cu luna octombrie 2012 Saturn se va afla în zodia Scorpionului blocându-le într-o oarecare măsură inițiativele. O perioadă ceva mai dificlă se anunță a fi în plan profesional unde va fi nevoie de un efort susținut pentru a realiza ceea ce si-au propus.

Horoscop Varsator - Cariera 2012


Începutul anului va fi destul de relaxat fără evenimente deosebite și fără eforturi mari în zona serviciului. O perioadă mai dificilă va fi cea cuprinsă în intervalul mai-octombrie 2012 când nativii din zodia Varsator se vor confrunta cu tot felul de situații neașteptate a căror rezolvare ii va obliga la mult efort și multă concentrare. Nativii Varsator trebuie sa fie atenti, căci în zona serviciului ar putea fi unele persoane care doresc să le facă rău. Este recomandat nativilor din zodia Varsator sa evită să isi discute proiectele cu persoane pe care nu le cunosc foarte bine. În a doua jumătate a anului este posibil ca nativii din zoda Varsator să fie obligati să ia decizii care vor conta mult pentru viitorul lor.


Horoscop Varsator - Bani 2012


Pe tot parcursul anului nativii din zodia Varsator vor fi dornici să faca eforturi pentru a-si îmbunătății situația financiară, pentru a rezolva problemele cu care s-au confruntat până acum. Pe de altă parte, este bine să știe că vor avea parte de cheltuieli peste așteptări, ceea ce ii va stresa în mod special. De asemenea, unele din sumele de bani care li se vor datora le vor parveni cu întârziere și cel puțin până în luna iulie 2012 nu le va fi prea ușor nativilor din zodia Varsator să se descurce. Spre sfârșitul anului conjunctura se va ameliora și nativii din zodia Varsator vor reuși să isi faca puțină ordine în acest domeniu.

Horosocop Varsator - Dragoste 2012


Cel puțin la începutul anului interesul pentru situația sentimentala pentru cei nascuti in zodia Varsator nu va fi nemaipomenit. Atenția nativilor din zodia Varsator se îndreaptă spre alte direcții și n-ar fi exclus ca partenerul să se simtă neglijat. Începând din luna iulie 2012 vor avea ocazia să isi îmbunătățeasca relația cu ființa iubită, sau dacă sunt singuri să faca o cunoștință ce va corespunde exigențelor nativilor din zodia Varsator. Oricum, a doua jumătate a anului va aduce realizări celor nascuti in zodia Varsator la care nici nu sperau și fiecare clipă petrecută în compania persoanei iubite ii va ajuta pe nativii Varsator să se simta excelent.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T